Мини количка

Количката е празна.

Марки

«1»
ADIDAS

ADIDAS

ADIDAS e германска компания, създадена на 18 август 1949г. от Адолф Даслер. Марката ADIDAS добива известност през 1954г. , когато германския отбор печели световното първенство по футбол, а неговите футболисти играят с революционни за времето си бутонки, на които бутоните могат да се подменят.

291

продукти

NIKE

NIKE

NIKE ( на български Найки) е създадена през 1964г. като Blue Ribbon Sports от Бил Бауърмън и Филип Найт. През 1978г. името на компанията се променя на NIKE на името на гръцката богиня на победата НИКЕ. Компанията NIKE притежава многообразие от спортни стоки ( обувки, дрехи, спортни екипи, маратонки, аксесоари) за почти всички видове спортове - футбол, баскетбол, тенис и други.

1005

продукти

PUMA

PUMA

Компанията PUMA е създадена през далечната 1924г. в Германия. Освен производстово на спортни стоки и спортни облекла, компанията е основен производител на обувки за шофиране и екипи за автомобилни състезатели. PUMA има договори с атвомобилните концерни BMW и FERRARI, произвеждайки обувките с марка PUMA-BMW и PUMA-FERRARI.

43

продукти

CONVERSE

CONVERSE

CONVERSE е американска компания, създадена през 1908г. Логото на марката е звезда с пет лъча, които символизират връзката между основните пет елемента на земята. CONVERSE произвеждат основно спортни обувки и дрехи за масово потребление.

28

продукти

UGG

UGG

UGG е американска компания, специализирана в производството на обувки най-вече от овча кожа. Освен това те предлагат на своите клиенти и богато разнообразие от мъжки и дамски чанти, дрехи и аксесоари. UGG е известна със своите ботуши, които излизат на мода още през 200о г и остават водещ тренд до днешни дни.

4

продукти

HICKIES

1

продукти

JACK JONES

36

продукти

Върни До Горе